Bestel tot en met 10 oktober een toegangskaart voor de Sunday 2018 met vroegboekkorting

Over 2 maanden is het weer zover: de Sunday! Dit jaar vindt hét jaarlijkse zonne-energiecongres plaats op woensdag 7 november 2018 in het duurzame theater en congrescentrum 't Spant te Bussum. Tot en met 10 oktober 2018 kunnen bezoekers gebruikmaken van de vroegboekkorting en betaalt men geen 135 euro, maar slechts 95 euro per toegangskaart.

Ook al lijkt het nog ver weg, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Dit jaar zijn er diverse nieuwe programma-onderdelen (bekijk hier het volledig programma)

Met de Grand Cru 2018 haalt de organisatie van de Sunday de meest aansprekende Nederlandse bijdrage aan een internationale solar conferentie van de afgelopen 12 maanden naar eigen land om zo ook de bezoekers van de Sunday te inspireren!

De kennisarena zal de laatste Nederlandse innovaties omtrent zon op land, zon op water, zon op gebouwen en PV-productie(technologieën) laten zien.

Het parallelprogramma in de ochtend bestaat uit 2 keer 3 parallelsessies, te weten:

Ronde 1
 1. Zon op land: ruimtelijke integratie in de infrastructuur en in het buitengebied
 2. Zon op gebouw: zonnestroom- en zonthermische systemen voor nieuwbouw en renovatie
 3. PV technologies development: high efficiency & low cost solutions (English)
Ronde 2
 1. Floating PV: inland & offshore solutions (English)
 2. Zon op gebouw: dak- en gevelintegratie
 3. PV-productie in Nederland

PROFITEER NU VAN EARLY BIRD KORTING!

Tot en met 10 oktober 2018 kunt u toegangskaarten met early bird korting bestellen.U betaalt dan geen 135 euro exclusief btw, maar slechts 95 euro exclusief btw. De 5 redenen waarom u de Sunday niet mag missen!

 • De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederlandwaar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
   
 • Leg waardevolle contacten: dé kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector!
   
 • Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie!
   
 • Dynamische matchmaking: tijdens de Sunday doet u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op om zaken mee te doen!
   
 • Een waardevol inzicht in de laatste innovaties via posterpresentaties en via stands met nieuwe producten en de presentaties van diverse solar roadmaps.

« Naar overzicht