Actie | Sponsor een student!

De Sunday werft sponsoren die een toegangskaart voor studenten voor hun rekening willen nemen. Zo hopen we meer jongeren enthousiast te maken voor een baan in de zonne-energiesector.

Doet u mee?
Als bezoeker van de Sunday weet u als geen ander hoe leuk en inspirerend het is om Nederlands grootste zonne-energiecongres bij te wonen, maar vooral ook om actief te zijn in de zonne-energiesector.

De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederland waar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk! Het congres dat je dé kans biedt om te netwerken met meer dan 300 beslissers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector! Naast topsprekers uit de sector en inzichten over de laatste innovaties bieden we dit jaar een nieuw onderdeel aan; namelijk:

Werkgevers in de ZON_PV-sector ontmoeten studenten; de toekomstige werknemers.

De arbeidsmarkt is bijzonder voor studenten. De keuze is vaak reuze en waar begin je met je weg naar een mooie baan in de toekomst. Dat begint vaak met het ontmoeten van mensen uit de sector en interessante gesprekken.
De keerzijde is dat het voor werkgevers nog niet zo makkelijk is om vacatures in te vullen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om met studenten in gesprek te gaan. 

U kunt kiezen uit de volgende sponsorpakketten:

  1. Student Sponsorpakket Basic
  2. Student Sponsorpakket Top
  3. Sponsorpakket op maat

​Interesse? Mail info@sola-bs.nl