9e editie Sunday belooft spektakel!

Over ruim vier maanden is het weer zover: de Sunday! Dit jaar vindt hét jaarlijkse zonne-energiecongres plaats op woensdag 8 november 2017 in het duurzame theater en congrescentrum 't Spant te Bussum.

Ook al lijkt het nog ver weg, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is al bekend dat de inspirerende Amerikaanse landschapsarchitect Walter Hood de keynote van het plenaire ochtendprogramma zal verzorgen. Walter Hood is de creatief directeur van Hood Design Studio en tevens professor aan de University of California.

Het parallelprogramma in de middag bestaat uit 3 parallelsessies die ingedeeld zijn in 2 blokken, te weten:

 1. Blok A: Thin Film Photovoltaics technology development (R&D) & Novel crystalline silicon PV technologies (R&D) noot: de voertaal in dit blok is Engels.
 2. Blok B: Zonneparken & Integratie van PV in het energiesysteem.
 3. Blok C: Zonnewarmte & Gebouwintegratie van PV (BIPV).

PROFITEER NU VAN EARLY BIRD KORTING!

Tot en met 10 oktober 2017 kunt u toegangskaarten met early bird korting bestellen.U betaalt dan geen 135 euro exclusief btw, maar slechts 99 euro exclusief btw. De 5 redenen waarom u de Sunday niet mag missen!

 • De Sunday is al jarenlang het grootste zonne-energiecongres van Nederlandwaar de gehele sector bijeenkomt onder het motto onderzoek ontmoet praktijk!
   
 • Leg waardevolle contacten: dé kans om te netwerken met meer dan 200 decision makers uit de bouw-, installatie- en zonne-energiesector!
   
 • Topsprekers uit de zonne-energiesector nemen u mee in de nieuwste ontwikkelingen en praktijkervaringen op het gebied van zonne-energie!
   
 • Dynamische matchmaking: tijdens de Sunday doet u minimaal 3 waardevolle nieuwe contacten op om zaken mee te doen!
   
 • Een waardevol inzicht in de laatste innovaties via posterpresentaties en via stands met nieuwe producten en de presentaties van diverse solar roadmaps.

« Naar overzicht