Voorankondiging Sunday 2016: 8e editie op 23 november 2016

Over ruim vier maanden is het weer zover: de Sunday! Dit jaar vindt hét jaarlijkse zonne-energiecongres plaats op woensdag 23 november 2016 in het conferentiecentrum Koningshof in Veldhoven!

Ook al lijkt het nog ver weg, de voorbereidingen zijn al in volle gang. Zo is al bekend dat Christophe Ballif de keynote speaker is van het plenaire ochtendprogramma. Ballif won enkele weken geleden de felbegeerde Becquerel Prize. Deze wordt jaarlijks door de Europese Commissie aan een zonne-energieonderzoeker uitgereikt. Ballif zal stilstaan bij baanbrekende innovaties die de komende jaren uit de koker van de internationale solar industrie zullen komen.

"Hét jaarlijkse zonne-energiecongres van Nederland waar onderzoek en praktijk elkaar ontmoeten"

De Sunday staat net als andere jaren in het teken van de ontmoeting tussen onderzoek en praktijk. Daarbij is er aandacht voor tal van onderwerpen: van multifunctionele bouwelementen waarmee zonnestroom kan worden opgewekt tot het veranderende speelveld van zonne-energiesystemen, het doorbreken van de huidige recordrendementen en de grote potentie voor verdere kostprijsverlaging van zonnepanelen.

Kortom: de Sunday belooft weer een veelzijdig programma en de hoofdlijnen van de parallelsessies zijn nu al te raadplegen via de website van de Sunday.

Binnenkort zullen wij u informeren over de mogelijkheid om kaarten te bestellen voor de Sunday. Wij hopen u samen met meer dan 300 beslissers uit de Nederlandse solar community op 23 november 2016 te ontmoeten!


« Naar overzicht